Eu una urasc "marea" tocmai pentru aceasta aglomeratie. Dar anul trecut am petrecut cea mai frumoasa zi la mare. Nici nu-mi puteam imagina ca va fi asa. Era sfarsitul lui octombrie. Plaja PUSTIE! (bine, hai fie, mai erau 3 - 4 oameni, la fel de fericiti ca mine) M-am dus pe plaja pe la un 9 cred, soare superb, liniste, briza, valurete, exact cum imi place mie marea. In acea zi m-am bucurat ca sunt la mare. Se uitau ceilalti de pe plaja cam ciudat la mine, cred ca ii speria zambetul meu enorm de pe fata.
Asa ca iubesc si eu marea, dar numai cand sunt eu si EA. Cred ca doar atunci poti sa te bucuri de mare.
A merge la mare nu inseamna (pentru mine) sa stai cu burta la soare, sa te prajesti, sa bei bere, sa mananci seminte si porumb fiert, si sa te balacesti in mare, si toate astea printre alte 1.000.000.000 de persoane. Cred ca marea ar trebui sa te linisteasca, nu sa-ti faca nervi ca trebuie sa intrati in apa pe rand ( sa nu dispara ceva de pe prosop), ca vecinii ti-au umplut patura de nisip, ca trebuiea sa asculti certuri conjugale, muzica "ne-preferata", si tot felul de alte chestii ce-ti provoaca tie nervi.
Deci, sa nu mai supar auditoriul ce iubeste marea (in plin sezon), URASC marea plina de asa zisi turisti, IUBESC MAREA cand ma asteapta numai pe mine, sa fim numai noi doua, cand ma baga si pe mine in seama

.
Cam atat
Anca
Si eu mic, visez sa vad tara asta mare, candva.