Treci peste conţinut

Aglomeratie mare!

Ai gasit un loc la mare unde ai reveni cu drag oricand, spune-ne si noua unde il gasim. Poate ai fost complet dezamagit de ceea ce ai gasit, spune-ne de ce sa ne ferim!

Aglomeratie mare!

Mesajde hbunny » Mie Mar 25, 2009 2:48 pm

Anul trecut am reusit sa fug doar pentru un week end la mare, dar nu am reusit sa ma bucur prea mult pentru ca am prins si o zi cu valuri prea mari si aglomeratie mare. Chiar daca suna a cliseu, am simtit ca am mers la marea... aglomeratie :D

O parte din poze le puteti vedea aici: 1August la Mare

Partea buna a fost ca am gasit cazare in Techirghiol si cel putin seara am avut parte de liniste si relaxare ;)
hbunny

Re: Aglomeratie mare!

Mesajde anca_toader » Vin Mar 27, 2009 6:49 am

Eu una urasc "marea" tocmai pentru aceasta aglomeratie. Dar anul trecut am petrecut cea mai frumoasa zi la mare. Nici nu-mi puteam imagina ca va fi asa. Era sfarsitul lui octombrie. Plaja PUSTIE! (bine, hai fie, mai erau 3 - 4 oameni, la fel de fericiti ca mine) M-am dus pe plaja pe la un 9 cred, soare superb, liniste, briza, valurete, exact cum imi place mie marea. In acea zi m-am bucurat ca sunt la mare. Se uitau ceilalti de pe plaja cam ciudat la mine, cred ca ii speria zambetul meu enorm de pe fata. :D

Asa ca iubesc si eu marea, dar numai cand sunt eu si EA. Cred ca doar atunci poti sa te bucuri de mare.
A merge la mare nu inseamna (pentru mine) sa stai cu burta la soare, sa te prajesti, sa bei bere, sa mananci seminte si porumb fiert, si sa te balacesti in mare, si toate astea printre alte 1.000.000.000 de persoane. Cred ca marea ar trebui sa te linisteasca, nu sa-ti faca nervi ca trebuie sa intrati in apa pe rand ( sa nu dispara ceva de pe prosop), ca vecinii ti-au umplut patura de nisip, ca trebuiea sa asculti certuri conjugale, muzica "ne-preferata", si tot felul de alte chestii ce-ti provoaca tie nervi.

Deci, sa nu mai supar auditoriul ce iubeste marea (in plin sezon), URASC marea plina de asa zisi turisti, IUBESC MAREA cand ma asteapta numai pe mine, sa fim numai noi doua, cand ma baga si pe mine in seama ;) .

Cam atat :mrgreen:

Anca
Si eu mic, visez sa vad tara asta mare, candva.
anca_toader

Locaţie: Bucuresti (din pacate)

Re: Aglomeratie mare!

Mesajde fabius » Lun Apr 27, 2009 4:47 am

hbunny tu ai facut baie in luna marite sau am inteles eu prost ? :lol:
Am fost si eu anul trecut la costinesti in iulie si la mamaia in august. La costinesti superfull, dar a fost foarte ok, personal imi place aglomeratia. Iar la mamaia, spre sfarsitul lui august era lume, dar nu exagerat de multa ca de obicei.
fabius

Înapoi la Impresii de la mare