Treci peste conţinut

Concediu in Maramu'

Doriti sa organizati o excursie la munte? Aici e locul in care puteti lansa invitatii si oferi detalii.

Concediu in Maramu'

Mesajde anca_toader » Mar Iun 30, 2009 11:08 am

Ultima varianta in discutie (si probabil cea care va si ramane) pentru concediul de anul acesta este minunata zona a Maramu'ului. Ideea a venit intr-o dimineata, din senin :D (ca toate ideile buna).

Pentru inceput stim ca ar fi vorba de o saptamana, si ca trebuie sa ne plimbam cu mocanita ;) . Si sa nu uit, ideea de "stat cu burta la soare" nu ne incanta deloc, trebuie activitate, multa activitate in fiecare zi :D .

Ati fost prin zona? Ceva sfaturi despre cazare (cazari testate de catre voi sau cunostinte, pe net gasesc si eu :D), trasee montane, bagaje, locuri de vizitat... Orice idee este bine venita :D

Mai are careva concediu ramas sa mearga cu noi si nu stie ce sa faca cu el (pun si eu intrebarea asta ca si cand ati avea 100 de zile de concediu pe an... :( am vrea noi), dupa 20 iulie?

Anca
Si eu mic, visez sa vad tara asta mare, candva.
anca_toader

Locaţie: Bucuresti (din pacate)

Re: Concediu in Maramu'

Mesajde hbunny » Vin Oct 09, 2009 8:34 am

Ati reusit pana la urma sa ajungeti in maramu'?:)

Daca nu eu va recomand sa mergeti prin Borsa, cica au aranjat destul de frumos pe acolo, ba chiar e partie de ski modernizata, va puteti urca pe munte, peisajele sunt superbe si cu siguranta ca nu veti avea timp de stat cu burta la soare :)
Apoi puteti sa o luati spre Sighetul Marmatiei si neaparat sa treceti pe la cimitirul vesel din Sapanata si sa terminati prin zona Cavnic - Baia Mare, iarasi peisaje frumoase, munti, plus un lac mic la Mogosa, merita stat macar o zi si prin zona respectiva.
hbunny

Înapoi la Excursii la munte